+500 tilfredse kunder

Ring på tlf.:

WOHLFARTH TØMRER & SNEDKER APS

Murer

4,9 / 5 på Håndværker.dk

Vores store erfaring med murerarbejde sikrer dig et snorlige resultat i høj kvalitet.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Referencer

Omhu og ekspertise

Murerarbejde med høje standarder

Hos Wohlfarth Tømrer & Snedker står vores erfarne murere klar til at imødekomme dine behov og ønsker med stor omhu og ekspertise. 

Vores murerarbejde omfatter et bredt spektrum af ydelser, herunder opførelse og renovering af facader, etablering og renovering af badeværelser, opsætning af fliser og klinker samt diverse mureropgaver som pudsearbejde og opmuring af vægge. Vi har også stor erfaring i arbejde med forskellige materialer og teknikker, så vi kan levere løsninger, der matcher dit projekt og dine forventninger.

En af de vigtigste faktorer for succesfuldt murerarbejde er præcision og opmærksomhed på detaljer. Hos Wohlfarth Tømrer & Snedker er vi stolte af vores høje standarder og faglige kunnen, og vi arbejder omhyggeligt med hvert enkelt projekt for at sikre, at vores kunder får det bedst mulige resultat.

Vi samler på glade kunder

4,9 / 5 på Håndværker.dk

Baseret på 23 byggeopgaver og anbefalinger 

★★★★★
Firmaet lagde nyt undertag på et et-plans hus. Arbejdet blev udført meget professionelt - kan helt klart anbefales.
B.
★★★★★
Wohlfarth har opsat nyt køkken samt klargjort rummet incl. nedrivning af væg. De har udført arbejdet professionelt, hurtigt og i højeste kvalitet. Ud fra vores ønsker er de kommet med professionelle løsningsforslag og leverer et meget tilfredsstillende arbejde. Vil uden tvivl benytte dem igen ved andre projekter.
Charlotte
★★★★★
Virkelig god arbejde! Hans kan det som ellers er meget sjælden. Han kan levere godt håndværk til tid og prisen. Kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.
Anders
★★★★★
Nyt badeværelse med varme i gulvet, skjulte rør og faldstamme, og nedsænket loft. 100% tilfreds
Emil
Previous slide
Next slide
Smidig og effektiv arbejdsproces

Klar kommunikation og samarbejde

Vi lægger vægt på klar kommunikation og samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere for at sikre en smidig og effektiv arbejdsproces. Vi forstår vigtigheden af at overholde tidsplaner og budgetter og arbejder hårdt for at levere vores projekter til tiden og inden for de aftalte rammer. 

Med Wohlfarth Tømrer & Snedker som din partner kan du forvente en professionel, informativ og engageret tilgang, der sikrer holdbare og smukke resultater. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsarbejde, der står tidens prøve, og som gør en forskel i dit hjem

START DIT PROJEKT I DAG

Kontakt os i dag for at drøfte dine murerprojekter og få et uforpligtende tilbud. Ring på 40 28 28 21 eller skriv til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Indhent et tilbud på lige netop din opgave i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

WOHLFARTH TØMRER & SNEDKER APS

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

+500 tilfredse kunder