+500 tilfredse kunder

Ring på tlf.:

WOHLFARTH TØMRER & SNEDKER APS

Hovedentreprise

4,9 / 5 på Håndværker.dk

En løsning til dig, der ønsker et velkoordineret og problemfrit byggeprojekt med fokus på kvalitet

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Referencer

Æstetisk og funktionelt

Vi tager os af alt det praktiske

Med Wohlfarth Tømrer & Snedker som hovedentreprenør har du én central kontaktperson, der er ansvarlig for hele projektet – lige fra planlægning til udførelse og aflevering. Vi koordinerer alle håndværkere og samarbejdspartnere, som skal sikre et velkoordineret samarbejde mellem de forskellige faggrupper og i sidste ende et godt resultat. Samtidig sikrer vi, at projektet forløber som planlagt, og at alle tidsfrister og kvalitetskrav overholdes. 

Det betyder, at du kan føle dig tryg og have tillid til, at projektet forløber gnidningsfrit og uden unødige forsinkelser.

Vi kan også hjælpe med at rådgive og vejlede dig i forhold til f.eks. valg af materialer, designløsninger og energioptimering, som kan være med til at sikre, at dit byggeprojekt opnår den højeste kvalitet og værdi – både æstetisk og funktionelt.

Vi samler på glade kunder

4,9 / 5 på Håndværker.dk

Baseret på 23 byggeopgaver og anbefalinger 

★★★★★
Firmaet lagde nyt undertag på et et-plans hus. Arbejdet blev udført meget professionelt - kan helt klart anbefales.
B.
★★★★★
Wohlfarth har opsat nyt køkken samt klargjort rummet incl. nedrivning af væg. De har udført arbejdet professionelt, hurtigt og i højeste kvalitet. Ud fra vores ønsker er de kommet med professionelle løsningsforslag og leverer et meget tilfredsstillende arbejde. Vil uden tvivl benytte dem igen ved andre projekter.
Charlotte
★★★★★
Virkelig god arbejde! Hans kan det som ellers er meget sjælden. Han kan levere godt håndværk til tid og prisen. Kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.
Anders
★★★★★
Nyt badeværelse med varme i gulvet, skjulte rør og faldstamme, og nedsænket loft. 100% tilfreds
Emil
Previous slide
Next slide
Grundig dialog

Kom sikkert i mål

Når du vælger et hovedentreprise til dit byggeprojekt, er det vigtigt at finde en, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det indebærer en grundig dialog og forventningsafstemning omkring projektets omfang, tidshorisont og budget. 

En dygtig hovedentreprenør vil i samarbejde med dig og dine idéer udarbejde en detaljeret projektplan, der sikrer, at alle aspekter af byggeriet bliver nøje overvejet og koordineret. Dermed opnår du det resultat, du ønsker.

Wohlfarth Tømrer & Snedker hjælper dit byggeprojekt sikkert i mål, og med en proces og et resultat, der stemmer overens med dine forventninger. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt. Ring til os på 40 28 28 21 eller skriv til os via kontaktformularen, så vender vi retur.

Indhent et tilbud på lige netop din opgave i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

WOHLFARTH TØMRER & SNEDKER APS

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

+500 tilfredse kunder