+500 tilfredse kunder

Ring på tlf.:

WOHLFARTH TØMRER & SNEDKER APS

Totalentreprise

4,9 / 5 på Håndværker.dk

Overlad byggeprojektet til os og oplev en proces og et resultat i særklasse.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Referencer

Skarpe resultater

Har du brug for en totalentreprenør?

Vi er specialister inden for totalentrepriser og byggestyring og har stor erfaring med renovering af huse, lejligheder, tilbygning og ombygning. Vi samarbejder kun med faste partnere, som leverer upåklageligt håndværk og skarpe resultater. Vi varetager hele projektet og er med dig hele vejen fra start til slut. 

Vores totalløsninger sparer dig besværet med at koordinere forskellige håndværkere som VVS, maler, elektriker osv. men også håndtering af byggetilladelser m.m. Vi tager hånd om og ansvar for hele processen, og afleverer først det færdige projekt, når du er tilfreds med resultatet.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dit byggeprojekt.

Vi samler på glade kunder

4,9 / 5 på Håndværker.dk

Baseret på 23 byggeopgaver og anbefalinger 

★★★★★
Firmaet lagde nyt undertag på et et-plans hus. Arbejdet blev udført meget professionelt - kan helt klart anbefales.
B.
★★★★★
Wohlfarth har opsat nyt køkken samt klargjort rummet incl. nedrivning af væg. De har udført arbejdet professionelt, hurtigt og i højeste kvalitet. Ud fra vores ønsker er de kommet med professionelle løsningsforslag og leverer et meget tilfredsstillende arbejde. Vil uden tvivl benytte dem igen ved andre projekter.
Charlotte
★★★★★
Virkelig god arbejde! Hans kan det som ellers er meget sjælden. Han kan levere godt håndværk til tid og prisen. Kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.
Anders
★★★★★
Nyt badeværelse med varme i gulvet, skjulte rør og faldstamme, og nedsænket loft. 100% tilfreds
Emil
Previous slide
Next slide

Derfor skal du vælge os som totalentreprenør i København og omegn

Der er mange fordele ved at hyre os som totalentreprenør på dit byggeprojekt i København og omegn. Foruden en nemmere og mere gennemført byggeproces, hvor du slipper for besværet med at koordinere samarbejdet mellem forskellige håndværkere, så er du også sikret en nemmere og mere effektiv kommunikation. Når du vælger os til totalentreprise i København og omegn, har du nemlig kun én entreprenør du skal kommunikere med – os.

Vi styrer hele byggeprocessen og kan derfor effektivt kommunikere status på projektets forskellige faser direkte til dig, uden at du skal have fat i forskellige aktører. Det hele går via os, hvilket gør det lettere for dig at følge med i hvor langt vi er med projektet. Der er desuden kun ét sted, du skal henvende dig hvis du har spørgsmål undervejs i byggeprocessen.

Hos Wohlfarth Tømrer & Snedker er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele byggeprojektet.

Overholder altid aftaler

Opev en gennemført byggeproces

Hos Wohlfarth Tømrer & Snedker får du altid et personligt fremlagt og gennemarbejdet tilbudsmateriale, kompetent byggestyring, planlægning og koordinering med nødvendige underentreprenører samt en mester, der er til stede under arbejdets udførelse. Vi overholder altid aftaler, afleverer til tiden, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. 

Vi udfører arbejde i hovedstadsområdet og omegnen, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Vælg Wohlfarth Tømrer & Snedker for en personlig og professionel byggepartner, du kan stole på. Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring til os på 40 28 28 21 eller skriv til os via kontaktformularen, så vender vi retur.

Totalentreprise i København og omegn til alle byggeprojekter

Hos Wohlfarth Tømrer & Snedker tilbyder vi at agere som totalentreprenør i København og omegn på alle typer af større bygge- og renoveringsprojekter.

Hvad end du skal have renoveret en lille lejlighed, en stor villa, eller have lavet en tilbygning eller en ombygning, kan vi hjælpe dig ved at stå som totalentreprenør på projektet. Vi tilbyder også totalentreprise på badeværelser, køkkener, tagrenoveringer, energioptimering, etablering af terrasser og altaner, facaderenoveringer og meget andet. Vi kan med andre ord håndtere alle typer byggeprojekter som totalentreprenør.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit projekt er for stort eller for lille til en totalentreprise i Københavnsområdet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi påtager os gerne styringen af både små og store byggeprojekter, så du kan være sikker på, at dit projekt bliver udført professionelt og effektivt fra start til slut.

Hovedentreprise vs. totalentreprise – hvad skal du vælge?

Hos Wohlfarth Tømrer & Snedker tilbyder vi totalentreprise i København og omegn, og det er der flere gode grunde til.

Som totalentreprenør påtager vi os ansvaret for hele byggeprojektet, herunder planlægning, projektering samt udførelse. Vi har den fornødne erfaring til effektivt at koordinere de forskellige entreprenørens arbejde, som kan være både komplekst og tidskrævende. Det sparer dig for en masse tid og besvær.

I modsætning til en hovedentreprise, hvor du selv står for projektledelsen og koordineringen af entreprenørerne, så påtager vi os alt ansvaret for alle arbejdsprocesser, hvilket minimerer risikoen for fejl og forsinkelser i byggeprojektet.

Hvis du ønsker at minimere risici og administrativt arbejde samt koordinering og styring af dit byggeprojekt, er totalentreprise i København det helt oplagte valg. Med vores mangeårige erfaring i håndtering af selv komplekse byggeprojekter, er vi garant for en problemfri og succesfuld gennemførsel af dit projekt.

Totalentreprise i København og omegn med fuld gennemsigtighed

Der er mange fordele ved at hyre os som totalentreprenør på dit byggeprojekt i København og omegn. Foruden en nemmere og mere gennemført byggeproces, hvor du slipper for besværet med at koordinere samarbejdet mellem forskellige håndværkere, så er du også sikret en nemmere og mere effektiv kommunikation. Når du vælger os til totalentreprise i København og omegn, har du nemlig kun én entreprenør du skal kommunikere med – os.

Vi styrer hele byggeprocessen og kan derfor effektivt kommunikere status på projektets forskellige faser direkte til dig, uden at du skal have fat i forskellige aktører. Det hele går via os, hvilket gør det lettere for dig at følge med i hvor langt vi er med projektet. Der er desuden kun ét sted, du skal henvende dig hvis du har spørgsmål undervejs i byggeprocessen.

Hos Wohlfarth Tømrer & Snedker er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele byggeprojektet.

Indhent et tilbud på lige netop din opgave i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

WOHLFARTH TØMRER & SNEDKER APS

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

+500 tilfredse kunder